1092. Budapest. Kinizsi utca 15. Üzlet: (+36)1 215 1662 | Iroda: (+36)70 560 0901   Ügyfélszolgálat: (+36)70 560 0901 info@bogyiszkft.hu

 

Műszaki Áruház | Klíma - Ventilátor - Központi porszívó - Kapumozgató

NEM CSAK WEBÁRUHÁZ!

Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

GALLETTI KLÍMA

Galletti klíma

Az olasz Galletti márka egy több mint százéves családi vállalkozás, 1906-ban mezőgazdasági gépek összeszerelésével indult. Azóta az elektronikai szektor vezető európai gyártójává nőtte ki magát. Magas fokú gépesítettsége és a nagy gyártókapacitás mellett is jellemző rugalmassága már a tervezéstől kezdve lehetővé teszi, hogy a különböző igényekkel rendelkező felhasználók és üzemeltetők a lehető legnagyobb megelégedéssel használják a Galletti klíma termékeit.

A Galletti fan-coilok, termoventilátorok széles választékát kínálja klíma rendszerekhez, amelyben a legmodernebb technológia és az elegáns olasz formatervezés áll a megbízhatóság és a kényelem szolgálatában.

Mi az a fan coil?

Az angol fan és coil szavak magyarul hűtőkonvektort, ventilátoros konvektort jelentenek. A klimatizáló berendezés valójában egy lamellás hőcserélő felület, amely fűtésre és hűtésre is alkalmas. Használható a radiátor helyett, ára azonban drágább, mivel jóval többet tud, mint a hagyományos radiátor. Használata ott célszerű és kifizetődő, ahol a hűtést is meg kell oldani és a költség is fontos tényező. Hűtő klímaként használva a rendszert szükséges még kiegészíteni egy folyadékhűtővel, és a lecsapódó cseppvíz elvezetését is meg kell oldani.

Folyadékhűtők, hőszivattyúk, klíma rendszerek széles választékát kínálja mind a lakossági, mind az ipari és a kereskedelmi szektor számára. Klímatechnikai berendezései 1200 kW teljesítményig, bel- és kültéri illetve osztott, vízhűtéses és hővisszanyerős multifunkciós változatban is elérhetők.

Szoftver és hardver kínálatában megtalálhatók a speciális vezérlőpanelek és szoftverek, amelyek fan-coilok, termoventilátorok, folyadékhűtők, hőszivattyúk egyedi és integrált vezérlését teszi lehetővé.

Galletti klíma választékunkban megtalálható:

  • fan coil
  • folyadékhűtő
  • termoventilátor

Vásároljon GALLETTI klímát a Klíma Bogyisz-tól!

Galletti Oldalfali Split klíma kedvező áron.
GALLETTI KLÍMA | GALLETTI FAN COIL| GALLETTI FOLYADÉKHŰTŐK | GALLETTI MCE COMFORT SOROZAT | GALLETTI MPE PERFORMA SOROZAT | GALLETTI LCE SOROZATA weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek.

Az Ön kosara

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Online áruhitel

Részletre vásárláshoz tegye a terméket a kosárba, majd a megrendelés véglegesítésénél válassza a

Cetelem Online áruhitel

opciót!

Árfigyelő / Árügynök

Mi az az Árfigyelő/Árügynök?

Műszaki áruház árak 
Kattintson a képre és megtudhatja.

A Műszaki Áruház Lyoness elfogadóhely

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy üzletünkben (Budapest, Kinizsi u. 17.) LYONESS kártyát elfogadunk.
 
Műszaki Áruház Lyoness

Értékelje weboldalunkat