1092. Budapest. Kinizsi utca 15. Üzlet: (+36)1 215 1662 | Iroda: (+36)70 560 0901   Ügyfélszolgálat: (+36)70 560 0901 info@bogyiszkft.hu

 

Műszaki Áruház | Klíma - Ventilátor - Központi porszívó - Kapumozgató

NEM CSAK WEBÁRUHÁZ!

Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

SAMSUNG OLDALFALI SPLIT KLÍMA

alt

Samsung klíma

A Samsung a világ leggyorsabban növekvő fogyasztói elektronikai márkája, ehhez mérten vezető az innovatív technológiák alkalmazásában. A Samsung klíma kialakításában a gazdaságosság, a környezettudatosság éppolyan fontos szempont, mint a praktikum és a dizájn. Ha energiatakarékos, pénztárcakímélő fogyasztású, esztétikus és legfőként magas minőségű légkondicionálót keres, akkora a Samsung klíma az Ön számára ideális választás.

Környezettudatos klíma technológia

A csúcsminőséget képviselő, újgenerációs Samsung klímák fejlesztésénél kiemelkedő szempont a működés hatékonyságának növelésével és a fogyasztás csökkentésével a környezetterhelés minimalizálása.

E cél teljesüléséért a klíma tiszta, egészséges levegőt teremt, így az egészségtudatosabb vagy épp az allergiára hajlamos felhasználók és elégedetten, teljes biztonsággal használhatják.

A Samsung klíma Vírus Doktor rendszere kiszűri az egészséget fenyegető biológiai szennyezéseket, így kiugróan javítja a beltéri levegő minőségét, tiszta, egészséges levegőt teremt. Mindezek miatt az egészségtudatosabb, vagy allergiára hajlamos felhasználók is biztonsággal, nyugalommal és maximális elégedettséggel használhatják.

Hűtő-fűtő klíma berendezés

Mindegyik Samsung klíma alkalmas hűtésre és fűtésre is, méghozzá a piacon kapható hasonló típusokhoz képest alacsonyabb energiafelhasználással. Rendkívül csendes, hosszabb üzemidő alatt is csendes, egyenletes kellemes hőmérsékletet biztosít nyáron és télen egyaránt. A kényelmet a kábel nélküli távirányító csak tovább fokozza.

Feltétlenül kiemelendő a hosszú garanciaidő. A Samsung klíma berendezések normál 3 év általános működési garanciájára még +2 évet számít a gyártó.

Kínálatunkban az alábbi Samsung klíma típusok közül válogathat:

  • inverteres klíma
  • inverteres multi klíma
  • kazettás klíma
  • állandó klíma akciók

Vásároljon SAMSUNG klímát a Klíma Bogyisz-tól!

Samsung On/Off - Inverteres Oldalfali Split klíma kedvező áron.

SAMSUNG KLÍMÁK

SAMSUNG OLDALFALI SPLIT KLÍMA | SAMSUNG BORACAY 2012 új modell | SAMSUNG MALDIVES+ OLDALFALI INVERTERES SPLIT KLÍMA | SAMSUNG MALDIVES++ OLDALFALI INVERTERES SPLIT KLÍMA | SAMSUNG JUNGFRAU-K INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMA | SAMSUNG JUNGFRAU-Y INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMAA weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek.

Az Ön kosara

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Árfigyelő / Árügynök

Mi az az Árfigyelő/Árügynök?

Műszaki áruház árak 
Kattintson a képre és megtudhatja.

Értékelje weboldalunkat